Chances multiply if you grab them

Vandaag was best een spannende dag. De eerste maaltijd van Keukengeheim is afgeleverd en wordt “as we speak” genuttigd. Een klant op afstand, dus nu geen warme afhaalmaaltijd maar een door mij voorbereide aflevermaaltijd. Gisterenavond heb ik alle (biologische) ingrediënten gesneden, gekruid, gekookt en in bakjes gedaan. Vanochtend heb ik de tas met gestockeerde bakjes (die de klant zelf van te voren heeft ingeleverd bij mij, ja ja, Keukengeheim denkt óók aan het milieu) met een duidelijke kookinstructie bezorgd. Ik trof een blij gezicht en daar word ik op mijn beurt ook weer heel blij van.

Maaltijd foto 2

Wat is er veel gebeurd de afgelopen 3 weken. Wat begon met een post op Facebook “dat ik toch eens wat met mijn kookkunsten wilde gaan doen”, tot waar ik nu sta. Ik ben positief verrast wat er allemaal loskomt wanneer je zelf enthousiast en overtuigend je ideeën deelt met collega’s, vrienden, familie. Iedereen is betrokken, net zo blij als ik en wil helpen. Al pratend volgt de ene toespeling na de andere. De kunst is – zo heeft mijn yoga lerares mij laatst verteld – te zorgen dat je er voor open staat en gaat volgen. Als ik dan vervolgens – om een beetje bij te komen van alles wat er op mij afkomt –  een kopje thee voor mezelf maak en de volgende tekst op mijn thee labeltje zie staan:

“Chances multiply if you grab them”

Dan ben ik even stil … en dankbaar voor jullie steun en betrokkenheid, dat doet me geweldig goed.

Fijne avond!

Mirjam

One Reply to “Chances multiply if you grab them”

  1. O mir het werkt naar 2 kanten. ..nu heb ik ook een Blog. Geen idee wat ik ermee moet haha. Ik hoop voor je dat dat thuisafgehaald een succes wordt. Heerlijk om iets te doen waar je blij van wordt.
    Xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.