Locatietheater de Eenzame Manager – GarageTDI

De eenzame managerAfgelopen vrijdagavond ben ik naar kleinschalig locatietheater geweest. In een weiland in Wijster (Drenthe) werd voor het eerst door de acteurs van GarageTDI de voorstelling de Eenzame Manager vertoond. Zeer verrast was ik, door spel, locatie en interactie met publiek én omgeving. Ik vond het verfrissend eens niet naar een grotere productie en gevestigde orde van acteurs te kijken. Jonge mensen, vol vuur en passie aan het doen waar ze zo ontzettend blij van worden én goed in zijn. Heel inspirerend. Natuurlijk ging ik ook kijken omdat ik de ambitie heb om theater/toneel in (culinaire) evenementen die ik organiseer te integreren. Theater zorgt er voor dat er interactie met publiek ontstaat, het geeft stof tot praten en brengt van alles in beweging.

Voor de seizoensmarkt van Bitter & Zoet gaan we met deze theatergroep aan de slag. GarageTDI verzorgt drie maal een korte voorstelling op 6 juni as. Als het weer het toelaat, in de open lucht. Het Antwoordapparaat, is een voorstelling waarin een professor antwoord zal geven op prangende vragen. Wat is de zin van het leven, waarom zijn aardbeien rood, wie heeft de pindakaas in het verkeerde kastje gezet en nog meer van zulke brandende vragen. Komt dat zien!

Het is een extra cadeautje van Bitter & Zoet voor haar gasten, want als je trakteert, dan moet je dat goed doen!

Van harte welkom!

Deze diashow vereist JavaScript.

De Eenzame Manager

Een weiland ergens achteraf.
Een leeg stukje land, nog zonder verdere bestemming.
Een vergeten eiland te midden van de drukke wereld. 
Sinds kort wordt het bewoond.
Een jongman heeft er zijn tent opgezet en maakte er zijn eigen wereld, klein en zeer overzichtelijk.
Hij is de manager van dit gebied. Gevlucht uit de chaos vindt hij hier een stukje controle.
Op een dag wordt de orde verstoord. 
Een vrouw rent zijn gebied in. Ze is op de vlucht en op zoek.

Deze voorstelling vertelt het verhaal van twee jonge mensen die in het klein proberen uit te zoeken hoe ze met het grote om kunnen gaan. ‘De Eenzame Manager’ is een locatie voorstelling voor iedereen die zich weleens verloren voelt in deze wereld.

REGIE Sara Scholten
SPEL Marliz van Til en Luc van Schie
DECOR Tineke Otten

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.