Televisie interview over de Seizoensmarkt op PuurNoord

Dat was leuk!! Loes en Rik van Bitter en Zoet hadden bericht ontvangen van PodiumTV (een lokale commerciële televisie zender voor de noordelijke provincies) of zij wilden komen vertellen over de Seizoensmarkt. Waarna een telefoontje aan mij volgde of ik samen met Rik wilde gaan. Leuk!! Spannend!! Van alles een beetje, maar vooral, ja! Daar gingen Rik en ik donderdag in de Berlingo volgeladen met attributen voor op de spreektafel. Een pot ingemaakte rode kool, een boerenkool (wist je dat die het heel decoratief doet op een taart schaal op een voet?), gebreide ULRUMS, flesjes likeur én huis gebakken Bitter en Zoet koekjes. Dat laatste op uitdrukkelijk verzoek van Dick Jansen, presentator van het programma PuurNoord. Voor mij was het de eerste keer dat ik een televisie interview mee maakte. Visagie, geluid, stil zijn tijdens de opnames, het was allemaal “net echt”, en dat was het natuurlijk ook, echt.

Studio PuurNoord interview Seizoensmarkt Keukengeheim

Het ging ons gemakkelijk en natuurlijk af, al zeg ik het zelf. We zaten ontspannen aan tafel en konden prima antwoord geven zonder al te veel stotteren of stopwoorden te gebruiken. En ik vond het leuk! En niet eens zo heel erg om mezelf terug te zien en te horen (eerst durfde ik niet te kijken). Wat mij betreft snel weer!

Hierbij de video van het interview over de Seizoensmarkt van 19 december jl.. Rik en ik worden vanaf ongeveer 20.06 geïnterviewd. Daarvoor een interview met het Nationaal Gevangenismuseum (ook uit Veenhuizen) en het Leger des Heils.

Fijne feestdagen!

https://player.vimeo.com/video/149437379?title=0&byline=0&portrait=0&autoplay=1&player_id=player1&api=1

3 Replies to “Televisie interview over de Seizoensmarkt op PuurNoord”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.