Tuin en Balkon

Keukengeheim schrijft

Leuk! Mijn eerste stukje op Tuin en Balkon is een feit. Afgelopen zondag beleefde ik mijn première. Tuin en Balkon is een platform voor mensen met groene vingers, met een balkon of stadstuin, boordevol tips. Ik ga daar regelmatig schrijven over mijn belevenissen rondom het koken met groenten uit eigen moestuin-bak, recepten delen en veel handige tips geven over hoe je met restjes uit je ijskast nog een knappe maaltijd op tafel kan zetten.

De eerste indruk is belangrijk

Het eerste recept dat ik deel is er één met paarse spruitjes. Waarbij ik mij ernstig af vraag of dat nou zo’n verstandige keuze is. Het zijn reuze knappe kolen, maar of ze favoriet zijn bij een groot publiek? Maar jullie kennen mij, ik hou van een verrassende entree. Bovendien ken ik geen lekkerder recept met spruitjes dan dit! Gauw kijken dus, en aan de slag.

+Mirjam Keukengeheim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.