Portfolio

De afgelopen jaren heb ik verschillende mooie opdrachten gehad. Mijn voorliefde voor goed, lokaal en eerlijk eten is zeer groot, en als het even kan uitgangspunt voor wat ik onderneem. Evenementen die kloppen van kop tot staart, waarbij gasten zich thuis voelen. Ook schreef ik een boek, dat is voortgevloeid uit een reeks culinaire diners die ik organiseerde rondom het thema ‘culinair erfgoed in de Koloniën van Weldadigheid’.

Daarnaast vind ik het erg belangrijk om bewustwording rondom ons voedsel te creëren. Op uitnodiging heb ik stage-gastlessen verzorgd op het Terra MBO in Groningen, fermenteren, creatief denken, van land tot bord, is daarbij uitgangspunt voor de lessen geweest. Met elkaar hebben we 200 kg zuurkool gemaakt voor de voedselbank.

Festivals die ik (mede) heb mogen organiseren zijn: het ROTZOOI fermentatiefestival, Störrig Festival – een culinaire ode aan de wilde Veluwe en het bockfest bij Bierbrouwerij Maallust,

Diners waarbij oorsprong van voedsel en geschiedenis centraal stonden: het Grote Graandiner voor de Graanrepubliek in Groningen, een reeks Culinair Erfgoeddiners rondom 200 jaar Koloniën van Weldadigheid op je bord.

Twee dagen per week ben ik te vinden in Ede, op het SmaakPark, waar ik als event manager voor een bruisende (culinaire) programmering zorg en gasten adviseer bij het organiseren van hun evenement op het SmaakPark.