ROTZOOI Fermentatiefestival 2016

RotzooiDe auteurs van Verrot Lekker (Christian Weij) en Over Rot (Meneer Wateetons) slaan de handen ineen en organiseren samen met Keukengeheim en Mediamatic op zondag 25 september 2016 ROTZOOI, Nederlands eerste fermentatiefestival in Amsterdam. Met kleine en grote producenten, een starterruilbar, workshops, een fermentatiecrossover-battle, lezingen, fermentatiekunst, proeverijen en nog veel meer rotzooi. Mediamatic vormt het decor voor het festival. Een beter passende locatie, op loopafstand van het Centraal Station, kunnen wij ons niet wensen. Niet alleen omdat het zo’n mooie plek in Amsterdam is, maar vooral ook omdat we een mooie samenwerking met Mediamatic zijn aangegaan. Waarom alleen doen, als het samen kan!

Wanneer: 25 september 2016
Waar: Mediamatic, Dijkspark 6 Amsterdam
Hoe laat: 11.00-20.00 uur

Wil je mee doen aan dit festival? Als producent, of heb je een bijzondere ‘moeder’ die je met ons wilt delen, iets bijzonders over de fermentatiekunst te vertellen of maak je hele bijzondere azijn? Neem dan contact met mij op!

Het was geweldig! We kijken terug op een zeer succesvolle eerste editie van ROTZOOI fermentatiefestival. Alle foto’s bekijk je hier.

Foto: Marleen van den End

Foto: Marleen van den End

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s